Toevallig

Toevallig (preferent) heeft veel houding, zowel onder het zadel als in het tuig toont hijHengst Toevallig - Familie van Lutterveld veel kracht en looplust. Inmiddels is hij onder het zadel M1-dressuur en staat hij voor de kar .Voorgebracht worden aan de lange lijnen vind hij erg leuk.

Toevallig is een 100% Gelderse hengst met een stokmaat van 1,69m. Hij is geboren in 2000 en is zwart van kleur met een mooie bles en 4 witte voeten.

De afstamming van Toevallig is Elegant (keur,pref.) x Walser x Ahoy. Zijn moeder is Mona. Mona heeft al veel prachtige veulens op de wereld gezet, waaronder onze andere hengst Wilskracht. Zij komt uit een doorgefokte zwarte stam, waaraan Toevallig zijn kleur dankt.

Toevallig is in 2003 bij het KWPN ster geworden. In 2006 is hij goedgekeurd bij het IHW in het hoofdstamboek richting Gelders Paard. Hij behaalde een score van 81 punten. De draf werd zelfs beoordeeld met een 9. In 2009 is Toevallig ook goedgekeurd voor het AES. In 2010 is Toevallig erkend door het KPST. In 2011 kreeg Toevallig het predikaat Premie hengst ( dit vanwege voldoende getoonde goede nakomelingen en zijn sport prestatie.

Prijs op aanvraag.

Dekvoorwaarden ยป